lauantai 31. elokuuta 2013

Tampereen ryhmiksessä

Vihrosta viimein määkin pääsen taas sanoon tänne jotain. Toi velipoika on yleensä aina se, joka vanhemman oikeurella meitin menoista raportoittee. Mutta tästä se ei tiärä mitään niin saan itte kertoo. 
Äippä vei mut tänä aamuna pitkästä aikaa näytelmiin. Matka ei ollu pitkä kun ihan vaan Tampereelle mentiin. Siä oli paljo tuttuja paikalla, mutta ei tällä kertaa yhtään mun sukulaisia. Mää kun valioiruin sillon kesällä niin pääsen nykyän esiintyyn valioluakassakin. Siällä on näytillä vaan meittiä vähä valiompia yksilöitä. Tuamarina piti olla joku täti unkarista, mutta se oli vaihtunu tätiin austraaliasta. Eikä se kauheesti meikäläisistä parsonneista tykänny. Uroksista vaan yks sai erin ja tiätty me kaikki neljä valioyksilöö ja nartuista vaan yks oli sen miälestä erin arvonen. Tiukka täti siis. Äippä sano, että jos mää en olis ollu valiojoukoissa niin olisin varmaan kans saanu H:n, joka oli päivän sana. Tässä tuamarina olleen Anu Lummevaran arvostelu musta:
Well boned male on a taller side. Strong head, prefer darker eye & be placed ear. Strong front. Good feet. Very sound mover. ERI/4
Että semmosia tällä kertaa. Tässä vielä pari kuvaa musta. Ekaks kehässä.
Ja sitte pöyrällä.
Ja viä yks joka kertoo siitä, kuinka tylsää noissa näytelmissä on sillon kun ei olla kehässä. 
Mitäs mulle muuta kuuluu? No tiätty oon ollu jahrissa. Nimittäin sorsajahrissa. Tai no emmää ny suaranaisesti oo siä jahrannu mitään, mutta sitten kun noi on ampunu niin ne on hukannu ne sorsat ja sitte ne on tarvinnu MUN apua. Mää oon sitte käyny ettiin niille niitä sorsanraatoja tualta pellosta. Se ommuuten kivaa puuhaa. Ainoo huano puali siinä on, että mää en saa pitää niitä sorsia ittellä. Ne haluaa ne sorsat pois multa. Ja se on epäreilua. Kyllä mää oon sitä miältä, että jos mää kerran löyrän ne niin kyllä mun pitäs sillon saara pitääkkin ne. No oommää onneks saanu sitte löytöpalkkiona namia. Mutta kyllä tommonen sorsa olis silti kivempi. Musta ja sorsista ei ny oo tähän kuvaa kun se on iskän puhelimessa, mutta jospa sen sais lisättyä tänne joskus.

2 kommenttia:

  1. Hienostian Ossilla meni, oli ilmeisen tiukka täti siellä Kaupissa :-) Olisi ollut tosi kiva nähdä, mutta agility veti nyt pitemmän korren ;-)

    Mukavia jahteja sekä muuten alkusyksyä teidän poppoolle!

    VastaaPoista
  2. Mahtavasti Ossi poseerasi jälleen! Nähdään erkkarissa :)

    VastaaPoista