torstai 1. elokuuta 2013

Oskari Possulainen 5 vee

Paljon onnee mulle!   Ja mun systerille ja velipoijille kans!   Me ollaan tänään jo viis vuatta. Ei uskois, sanoo äippä. Mutta kyllä se on ihan totta. Kakkua en oo viä saanu, mutta tämmösen komeen kokosen patukan kyllä.
Tosin se loppu jo. Olis saanu olla paljo isompi. 
Onneks äippä lupas, että saan viä myähemmin tänään synttärikakkua.
Kakkuja on muutenki tänä kesänä syäty. Ekaks ton velipoijan valioitumiskakkua, sitten mun valioitumiskakkua ja nyt viälä mun synttärikakkua. Äippä on ollu laiskana kameran kanssa, eikä meitistä oo paljookaan uusia kuvia. Tässä kuvat meitin valiopalkinnoista (suuret kiitokset vielä niistä, ovat vielä ehjiä  ).Ja tässä nährään sekin ihme, kun toi velipoika makoilee meitin tähstystornissa. Sitä ei meinaan oo ennen nähty. Alkaa vissiin oleen jo sevverran vanha, että alkaa maa vetään pualeensa sitäkin.   Tosin nenä taivaita kohti kertoo vissiin siitä, että jokkut hyvät hajut on nenään jostain päin tullu. 
Mukavaa loppukesää kaikille! Ihan kohta se sitte loppuuki. Enää kuulemma ens viikko ja sitte alkaa koulut ja semmyätä syksy. Mutta syksy onkin kivaa aikaa kun ei oo liian kuuma ja päästään taas enempi mettälle, millon missäkin tarkotuksessa. 

1 kommentti:

  1. Myöhästyneet onnittelut Ossille! Ei kyllä uskois, että nää on jo aikuisia ;) Oho, jopas jotain, vielä on possu ja mikälieörkki ehjänä. Teukkakin ihan oikeasti leikkii kuvista päätellen :)

    VastaaPoista