sunnuntai 5. toukokuuta 2013

JVA - vihrosta viimein ja vähä muuta

Väärässäpä oli äippä kun viimein sano, että ei jää tästä viikonlopusta jälkipolville kerrottavaa. Kylläpäs vaan jäi. Musta leivottiin tänään vihrosta viimein jälkivalio kun sain kolmannen VOI 1 tuloksen mejä kokeesta Karviassa. Nyt mulla on sitte hiano titteliki nimen eressä ja oon nykyään FIN JVA Kamunkorven Teuvo Tursas. Kuullostaapa muuten hianolta.
Karmeen pitkää orotusta oli koko päivän Karviassa kun vasta iltapäivällä pääsin hommiin. Tällä kertaa mua ei kauheesti huvittanu seikkailla ylimäärästä märässä mettässä vaan aattelin, että hoiretaan se homma ny vihrosta viimein valmiiks. Tuuli meinas kyllä vähä haitata, mutta mää vein siitäkin voiton. Ja nymmää hautasin sen sorkan lopuks niin syvälle sammaliin, että enää sen ei pitäs ikinä tulla mua vastaan. 
Tuamarina tällä kertaa oli muuten semmonen mukava täti kun Mari Tilles. Me tultiin oikein hyvin juttuun sen kanssa. Taispa se vähä ihastuakkin muhun.
Tähän tarttee ny sitte laittaa jäljestyskuvia musta. Laitetaas ekaks tämmösiä mejäily kuvia.
Ja sitte semmosia ihan oikeita jäljestyksiä. Niitä vartenha tää laji on kehitettykki.
Noita oikeita hirviä, peuroja ja kauriitaki oon meinaan ettiny lukuisia. Että soittoo vaan tänne jos tartte ettiä.

Toi nappula seikkaili tänään Tampereella näyttelyssä. Ei sillä ny niin kauheen huanosti menny, mutta ei tarpeeks hyvinkään, että olis saatu tuplajuhlat aikaseks. Kyllä se ERI:n sai, mutta siihen se sitte taas jäi. Se oli taas kerran liian iso. Sukukokouksen merkeissä ne oli siä sitte aikaa viättäny. Oli äitee, poikaa, morsmaikkua, muksuja ja vaikka mitä. Sen ekasta morsmaikusta, Nekusta, oli muuten koko sivun juttu tän päivän aamlehressä, mutta en ny löyrä linkkiä siihen. Lisätään se myähemmin jos semmonen jostain saaraan kaivettua esiin. Nekku palkittiin eilen kaverikoiratoiminnasta tua Tampereen näyttelyssä. Onnea kauniille Nekulle!
Tässä kuvapläjäys Tampereelta.
Poseerauksen se poika kyllä osaa. Tässä kasvattimamman otos.
Ja tässä se rehvaa tyttöönsä.
Ne sen tenavat osaa ottaa yhtä rennosti kun isänsäkki. 
Että semmonen päivä sitte täällä tänään. Kuvat musta ja palkinnoista on viä ottamatta, mutta ne lisätään sitte myähemmin. Laitetaan ny viä ne aikasemmin luvatut ennen ja jälkeen kuvat musta.
Parta on ainaki yhtä komee ku joulupukilla. 

6 kommenttia:

 1. Hieno suoritus Teuvo! Onnea valiotittelistä!

  VastaaPoista
 2. Hihii, meitin aliarvioimise noi mammat kyä osaa! Meikällekki povas näytelmästä jotai Hoota, mutta ERIn lykkäsivät. Sulla on kyä ollu paaaljo hianompi päivä siä mettäs ku meikällä typeräs näytelmäs, johka väkisi jouruin.

  Oot kyä isäs poika, miljoonasti onnee noista kirjaimista ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja viä piti sanoo, että tätilläs on ollu (ja tulossa) ihan samallaine pukinparta :-D

   Poista
 3. Aivan mahtavaa Teukka ja onnea vielä bloginkin kautta! :) Luna lähettää suukkoja Teukka-enolle ja vähän Ossillekin <3

  VastaaPoista
 4. Upee suaritus Teuvo, Onnee ihan miljoona kiloa!!! Kiva oli nährä Ossia ja osaa teitin porukoista tualla Tampereen näytelmissä, kiva sukukokous :) Mynämäellä sitten otetaanki revanssia :)

  VastaaPoista