maanantai 20. toukokuuta 2013

Paluu arkeen

Ihan ekaks iso KIITOS kaikille onnitteluista! 

Täällä on pikku hiljaa palailtu takas arkeen voiton huumasta. Toki vähän on pitäny valiokaffeita keitellä ja kakkuja syärä, mutta kyllä se tästä taas arjeks muuttuu.
Ei tullu lisää valioita meitille viikonloppunakaan kun toi nappula ei saanu haalittua viäkään sitä viimestä sertiänsä kasaan Mynämäen näyttelystä. Reissu oli nopeesti ohi kun paikalla oli niin nopee tuamari, että se arvosteli semmosen 20 koiraa pualessa tunnissa elikkäs tolla matikalla semmoset 40 koiraa tunnissa. Ja siis yleensähän tunnissa sanotaan arvosteltavan 13-15 koiraa.  Mutta jos kaikkia ei ees otettu pöydälle, eikä kunnolla suuta tarvinnu avata, mistään muusta puhumattakaan niin käyhän se homma äkkiä. Ton nappulankaan ei tarvinnu pönöttää tuamarin arvosteltavana yhtään. Se oli samantein valmis kun pääsivät edestakasen suaran käveltyään tuamarin eteen. Mulle olis sopinu tommonen tuamari.  Mää kun en tommosesta patsastelusta tykkää. Tuamarina oli muuten joku Polgar Andras. Sen arvostelu oli lyhykäisyyressään seuraavanlainen:
Big, strong dog. Good head & neck & topline. Correct front. Nice correct movement. ERI
Ja siinä se. Lyhyestä virsi kaunis. Seuraavaa tuamaria orotellessa.  Tässä otos kehästä.
Mitäs muuta? Nooo ei paljo mitään itseasiassa. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja jokapaikka on jo hianon vihreenä. Kyllä se kesä siältä tulee. 

1 kommentti:

  1. Joo, oli kyllä ihan kokemus sinänsä se tuamarisetä lauantaina - varmaan kaikkien aikojen nopeusennätys! Hyvä kun viitti vilkasta koiraa pöydällä - hah- ja tosta me maksetaan......pistää miättimään ;) No, mekin jäätiin nyt lomille noista touhuista, 9 missikisaa on kierretty tänä keväänä ja nyt alkoi maistua jo ihan puulta. Ja hupaisaa tässä on se, että Mimi tuossa alottelee juoksijaan ja se hormooniturvotus on ny laskenut ja likka on hoikka ku tikku ja kas kummaa, karvakin on muuttunu ihan kolmessa päivässä kiiltäväksi ja paljon paremmaksi - on se ihmeellinen hormooni-hiiri toi Mimi. Nyt on plikka sitten hyvässä näyttelykuasissa kun näyttelyt on kaikki ohi :) :) Kai se laitto ittensä hianoon kuasiin niitä tulevia treffejä varten sen ihanan Urhon kanssa <3 Me täällä nyt vaan orotellaan että millon Mimi päättää alottaa kiimansa ja tärppipäivänsä päästään treffeille ja sitten sen jälkeen sinne affenanmaalle hautomaan niitä siämenii :)Saas nährä mitä siältä sitten kuariutuu loppukesästä.

    VastaaPoista