torstai 9. toukokuuta 2013

Käyttövalio

Kun se valioputki tuli sununtaina avattua niin aattelin, että mitäpä sitä kesken jättään ja nappasin eilen illalla uuden tittelin. Ny mää oon sitte FIN JVA FIN KVA-L Kamunkorven Teuvo Tursas. Kuullostaapa komeelta. Mitähän sitä seuraavaks keksis? 

Jospa ny kuitenkin kertaus viälä eiliseltä.
Äippä pakkas meitit illalla ton velipoijan kans autoon ja lährettiin ajelulle. Se purki meitit pihalle ihan ourossa paikassa. Ei olla koskaan ennen käyty semmosessa paikassa. Oltiin Parkanossa ja keinolualilla. Jes! Siä on aina kivaa. Toi nappula ei päässy hommiin, mutta mää sen sijaan pääsin. Ekaks taas orottelua, sitte tyhjä putki ja sitte taas orottelua. Se orottelu on tossa hommassa kaikkein tylsintä. Kun sitte vihrosta viimein pääsin sinne putkeen, sinne oli tungettu hiakkaa putki piukkaan.  No se ei meikäpoikaa kauaa hirastanu, hiakat veks ja ketulle. Ei sitä sitte kovin kauaa tarvinnukkaan tällä kertaa haukkua ku tuamari törkkäs pellin väliin ja mun hommat loppu siihen. Just kun olin päässy vauhtiin. Tässä tuamari Tanja Rinnetmäen kommentit kokeesta:
Tyhjän luolan tarkastus: Täydellinen, äänetön ++ 
Koira hyvin luolaan. Haukkuen hiekasta läpi. Hitaasti pellille. Luukkujen avauduttua kettu menee T-pesään, jonne koira seuraa nopeasti ja saa voimakkaan iskun. Koira kestää sen ja jatkaa painostusta saaden ketun iskemään useita kertoja. Koira pitää paikkansa ja koe keskeytetään koiran kovuuden vuoksi. Koiralla hyvä kunto ja hyvä haukku. A 50p.

Noi plussat muuten tua tyhjän lualan kohralla selitettiin lopuks sillä, että mun tyhjän lualan tarkastus on niin erinomasen hianosti ja oikee oppisesti suaritettu, että siitä tuli erikseen mainittuna noi plussat.

Että silleen. Toi keinolualaura oli sitte siinä. Onneks noi hommat silti jatkuu ihan oikeissa hommissa kuhan iskä vaan kerkiää mua sinne viämään. Tässä piäni kooste näistä hommista.

Ja lopuks viä semmonen pokaalikuva.
Sevverran väsytti viä aamullaki ku yäunet meni sekasin, että mua ei huvittanu poseerata tänkään pokaalin kanssa. Tää saa riittää tällä kertaa.

5 kommenttia:

  1. Ihanaa Teukka ihanaa!! Sä oot niin huippumiäs!

    VastaaPoista
  2. Onnea Teukka ihan älyttömän paljon! Kyllä oli jo sun aikakin saara noi tittelit, niin hienoa työtä ootte tehny kauan niitten eteen. Onnea, onnea vaan :)Nyt sitten sä voit aloittaa sen serttitilin ja ;)

    VastaaPoista
  3. Teuvolla on todellakin vauhti päällä, vielä kerran suuren suuret onnittelut! Siis täydet pisteetkö Teukka nappasi, huippua! Teillä ollut ihan mahtava viikko :) :)

    VastaaPoista
  4. Onnea Teukka, tätis on tosi ylpee <3 <3

    VastaaPoista