tiistai 24. heinäkuuta 2018

Tyylinsä kullakin

Täällä helteet senkun jatkuu ja ton rääpäleen riakkuminen siinä samalla. Se on vähän väliä mun kimpussa ja kyljessä kiinni.
Ärsyttävä. Kerran se jopa änkes mun syliini! 😠
Kuva siitä ei onneks oo kaksinen kun en tossa kovin kauaa viipyny, mutta kerrassaan röyhkee kakara. Väliin oon joutunu sitä komentaa oikein kunnolla, mutta tuntuu olevan semmonen jästipää, että ei se kauaa muista. Pari sekuntia ja taas se on siinä viäressä riakkumassa.
Yks päivä se keksi, kuinka se pääsee mun torniini. Onneks se ei kovin montaa kertaa viälä oo sinne tullu. On eres jossain rauhassa siltä kun ollaan pihalla. Vaikka siä on niin hitsin kuumaa päivästä toiseen, että ei siä kovin kauaa viitti olla. Eikä äippä sen pualeen meittiä sinne päivällä juurikaan päästäkkään. Aamusin ja illalla ollaan siä ny vaan oltu.
Ton rääpäleen uimaharjotuksetkin on jatkunu, mutta erelleen laihoin tuloksin.
Mutta vaikka se ei järvessä oo innostunukkaan uimaan niin vesikupista se tuntuu tykkäävän. Tässä piäni kooste.Ja erelleen se pluttaakin siällä kun äipän silmä välttää.
Käytiin tekeen ihan piäni reissu meijän uurella mökkiautolla yks päivä. Tähän kohtaan olis pitäny tulla kuva musta tähystämässä autossa, mutta tää ploki alko jostain syystä kiukutteleen, eikä suastu laittaan mun kuvaa muuta kun kallellaan niin ei laiteta sitten ollenkaan.
Toi onkin siinä mieälessä paljo hianompi mökkiauto kun se vanha, että tossa on mullekin ihan oma ilmastointi.
Siällä kelpaa matkustaa näilläkin keleillä.
Toi rääpäle joutuu toistaseks matkustaan siä poksissa. Mikä onkin ihan oikein sille. Kiljukoon siällä. Tosin tossa seuraavassa kuvassa ollaan parkissa, ettei joku aattele, että se saa matkustaa tollain poksin viäressä. Mutta tääkin menee samaan sarjaan sen outojen nukkuma asentojen/paikkojen kanssa.

Eiköhän me siitäkin viälä karavaanari tehrä.
Tossa autossa on kaiken lisäks semmonen korkeella oleva kattelupaikka mulle, mihinkä toi rääpäle ei pääse.

Se joutuu jäämään rappusille vartoon.
Yks päivä se alko äipän kanssa kattoon telkkaria. Ja pelästy hölmöläinen sitä. Siä tuli jokku urheilukilpailut ja se pelästy kun joku korkeushyppääjä tyyppi lähti juakseen lähemmäks. Toi rääpäle peruutti varmaan kaks metriä taaksepäin samantein ja jäi kauempaa katteleen kisoja. Kai se luuli, että se tyyppi telkkarissa juaksee sen päälle. 😎
Se ei osaa viälä leikata omia kynsiäänkään niin iskä on joutunu vähän jeesaan sitä. Vaikka ei se siitä kauheesti tykkää, ainakaan äänestä päätellen. Mutta tohon hommaan meillä ei koskaan oo annettu vaihtoehtoja. Tosin mun kynsiä ei yleensä tarvi leikellä kun osaan lyhentää ne ihan itte sopiviks, mutta mää oonkin vähän eri maata kun muut.
Se on päässy iskän kanssa mettässäkin käymään muutamia kertoja, mutta eivät kuulemma oo nähny yhtään mitään. Ei mikään ihme, eihän näillä helteillä viitti kukaan liikkua missään.Mun pualesta vois jo vähitellen vähä jäähtyä, samaa miältä on äippäkin, mutta kuulemma viä monta viikkoo pitäs olla tämmöstä jos vaan ennustukset pitää paikkansa. Toivottavsti ei pirä. Äippä valittaa, että mää syän näillä helteillä viäläkin huanommin kun yleensä. No minkäs mää sille voin. Jos ei oo nälkä niin sitten ei oo ja sillä selvä.
Ton rääpäleen ruakahaluun ei oo helteet vaikuttanu. Se syä erelleen sujuvasti kävyt, kivet, ruahot, kepit, kaarnat jne. Ja äippä saa hepuleita ja kaivaa sen suusta millon mitäkin.
Tämmösenä se on ihan kiva kaveri. Vaikka onkin taas varastanu mun leluni.

1 kommentti:

  1. Suloinen pieni riiviö <3 Koita Teuvo kestää ;) Mahtavat nuo juomakuppi kuvat! t. Anna, Nemo, Luna ja Nuga

    VastaaPoista