perjantai 9. toukokuuta 2014

Kevättä mennään erelleen

Tää on ollu tosi pitkä kevät. Meillä ei siitä hualimatta oo mitään sen kummempia kerrottavana. Ihan tavallista arkee meillä on menty. Äippää on ulkoilutettu ja autettu. Ei se ilman meittiä sais ees kunnon monttuja aikaan. 
Tästä plokista on tullu yhtä kummallinen kun se äipän vasepookkikin on. Tää ei osaa enää erottaa vaaka ja pystykuvaa toisistaan vaan laittaa nää kuvat ihan kuinka sattuu.   Ihan mälsää.
Mää jouruin äipän parturoinnin kohteeks toissapäivänä. Toisaalta ihan hyvä. Vähä se karva alko oleen kuumaa. Tosin noi kelit meni taas niin kylmäks ettei se kyllä olis haitannu. Tässä pari ennen jälkeen kuvaa toristeeks, kuinka komee mää oikeen oonkaan. 

Voi jestas, että musta tuli komee! Toivottavasti joku tyttö näkis mut ny... 


Tämmönen läjä musta jäi ylitte. Niitten pitäs kuulemma mennä tumppuaineiks.
Tänään käytiin piipahtamassa Tampereella. Käytiin moikkaan semmosta Sanna-tätiä. Se on meitin silmälääkäri. Se kehu taas kerran, että meillä on nätit silmät eikä niissä oo muutenkaan mitään vikaa. Tähtisilmät.

Ja taas meni kuva väärinpäin. 
Ny ei laiteta enää mitään kun tää ei tottele. Jumpitelkoon.  Me lopetetaan ny tähän.

2 kommenttia:

  1. Voih, mitä silmistä terveeksi peilattuja komeita miehiä! <3 Ajattelin näyttää näitä Teuvon ennen ja jälkeen -kuvia meidän pentujen uusille omistajille ;) Hyvin havainnollistavia. Lämpöistä loppu viikon odotusta teille!

    VastaaPoista
  2. Voi että; Ihan kuin Tara tuossa viimeisessä kuvassa :) Nassu ja korvien asento täsmää täydellisesti.

    VastaaPoista