torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä

Eipä tässä menneinä päivinä mitään ihmeitä tänneppäin. Oleilua ja lenkkeilyä vuoroon. Aurinko on paistanu hianosti eikä lisää lunta oo satanu. Itseasiassa aurinko on paistanu jo niin paljo, että paikkapaikoin alkaa jo varpaat sotkuun kurasta. Viikonloppuna äippä vei meitit lenkille jäälle. Ei olla koskaan aikasemmin käytykkään järven jäällä. Meillä ei tässä oo järvee ja äippä ei oikein luata noihin jäihin, niin se kiärtää ne kaukaa. Nysse teki kuitenkin poikkeuksen ja otti meitit mukaan ja käytiin hakeen yks keokätkö saaresta. Hiljasta siä jäällä oli viä aamusta, mutta jokusia tyyppejä oli poraamassa reikiä sinne jäälle. Ihmeellistä hommaa.
Tässä tallustetaan peräkanaa siältä saaresta pois.
Yhtenä päivänä äippä koitti upottaa meitit lumihankeen. Sillä oli ittellä semmoset isot lumikenkät, joilla se pysy hanken pinnalla, mutta me jouruttiin rämpiin umpihankessa mettässä. Siälä oli kyllä silti ihan kivaa ku siä oli niin paljo kaikkia hyviä hajuja. Yhtä jälkee seurattiin vähä pitempäänkin.
On tässä joku menny.
Jaa niin. Pääsinhän mää viikonloppuna käymään tossa "kotolualallaki". Harmi vaan, että siä ei ollu ketään kotona. Erellispäivänä käytiin siitä ohi äipän kans kävelyllä ja sillon siä oli hiljasta, mutta yän aikana siä oli joku käyny. Jäljet ja hajut oli ihan tuareet, mutta harmi vaan se asukki oli lähteny poies ennen meittiä.

Eilen päästiin pitkästä aika taas riahuun tonne meitin tarhaan. Siälä oli niin paljo lunta, että äippä meinas, että me kävellään airan yli, eikä päästäny meittiä vähään aikaan sinne. Mutta ny on aurinko sulattanu jo siäläkin hanken pintaa niin paljo, että lupa heltis. Tässä sekalaista kohellusta siältä.

Ja kaikeks lopuks viä pääsiäisterveiset kaikille

AURINKOISTA PÄÄSIÄISTÄ YSTÄVÄT!

6 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä pojille ja perheelle! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää Pääsiäistä teitin porukoille kans! Hiano pääsiäisposeeraus! Meillä tairetaan olla tänä vuonna niin laiskoja ettei oteta mitään pääsiäiskuvia...

  Kyllä on muuten kivaa kun on aurinko paistanu kirkkaalta taivaalta jo varmaan viikon :)Kyllä se kevät sieltä tulee...pikku hiljaa.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Pääsijäistä teitillekki! Hauskoja noi riahumiskuvat, juokseeko Ossi Teukan ali vai toisinpäin :-D

  VastaaPoista
 4. Hauskaa pääsiäistä! :D Ulkoilusäät on olleet ihania, täälläkin on riekuttu peltolenkillä oikein urakalla!

  VastaaPoista
 5. Veikeitä riemukuvia! Toi on aina kivaa, kun pääsee vähän eri maisemiin lenkille, väsyttää ihan erilailla, kun tutut kulmat. Aurinkoista pääsiäistä, Luna lähettää pusuja pojille <3

  VastaaPoista