sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kevättä kohti

Vihrosta viimein alkaa kevät ihan selvästi kolkutteleen nurkan takana. Tosin johan sitä on pitkän aikaa jo orotettukkin. Aurinko on paistanu melkein joka päivä ja tääkin viikonloppu on ollu mitä upein. Jopa tuuli on ollu ihmeen rauhallista. Toivottavasti ei kuitenkaan tyyntä myrskyn erellä...
Meille ei mitään ihmeempiä kuulu. Lenkkejä on heitetty sinne ja tänne. Viime sunnuntaina jopa piiitkästä aikaa ihan Ylöjärvellä asti. Oli kiva nährä muitakin parsonneja taas piiitkästä aikaa. Me tupataan tällain talvisin hautautuun tänne kotonurkkiin ihan kokonaan ja se on iskän ja äipän syytä. Senkintakia on hyvä, että kevät ja varsinkin kesä tulis pian. Sillon päästään paljo useemmin kaikkiin uusiin paikkoihin ja muutenkin kuljetaan enempi.
Tässä pari otosta lenkiltä. Kuningas erellä ja korkeella.
Tota lunta on niin paljo, että eihän tualta alhaalta ees nää mihinkään.
Meillon muuten ihan uus sauna. Me ei olla ton nappulan kans mitään saunan ystäviä, mutta sillon kun sitä ei oo lämmitetty, siä on kiva käyrä istuskelemassa ja kattelemassa maisemia. Meitin vanhassa saunassa semmosta mahrollisuutta ei ollu.

1 kommentti:

  1. Niinpä, ihanaa kun vihdoin vaikuttaa keväiseltä. Aurinkokuvista se fiilis välittyy :) Voi, onnea uudesta saunasta, kyllä teidän kelpaa!

    VastaaPoista