perjantai 21. kesäkuuta 2019

Juhannusta

Meitin kesä on jatkunu lepposissa merkeissä. Tai jos ny unohretaan se, että äippä oli parikin kertaa pahalla päällä tolle rääpäleelle ja "pikku ihminen" viälä paljon pahemmalla päällä. Se meinaan söi parikin kertaa viikon sisällä ton "pikku ihmisen"kalliin lippalakin ja äippä joutu aina ostaan sille uuren.

Tommonen tuunattu kesälippis ei kuulemma oo ny muatia. 😎
Yks päivä äippä tarjos sille mustaa makkaraa kun se on kuulemma terveellistä. 😶 Noi luuli, että se vetäsis makkarat naamariinsa aika alta yksikön, mutta toisin kävi. Se on onneks jotain oppinu multa kun ensin se lähesty makkara lautasta sillain varovasti hiippaillen. Nuuskas varovasti kauempaa kurottaen ja peruutti äkkiä pois. Ei kelvannu mustamakkara ahmatille. Ihme sinänsä kun muuten se syä melken mitä vaan. Mutta tota mustamakkara juttua en kyllä ihmettele yhtään. En määkään siitä tykkää. Ällöttävän näköstäkin. Yäk!
Noi on taas koittanu saara sitä oppiin uimaankin kun on ollu lämpösiä kelejä. Kahlaa se vähän matkaa, mutta siinäpä se. Vahinkossa yhren piänen mulskahruksen teki, mutta muuten se tyyty kahlaileen.

Onneks ne tiätää, että mää en tyhjän takia uiskentele ja oon saanu olla rauhassa toltakin hommalta.
Keppejä se järsii aikansa kuluks tämän tästä. Ja hakee puskasta uusia risuja kun vanhat on silputtu.

Mää oon ny muutaman kerran suastunu vähä painiin sen kanssa. Mutta turha luulla, että siitä tulis tapa.

Hyvää keskikesän juhlaa kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti