keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Kesässä ollaan

Kesä on ihan virallisesti alkanu. Ja mukavan lämpöset kelitkin tuli sen mukana. Tähän asti, ainakin meillä, on ollu sopivan lämmintä ja vesisateetkin on tullu kivasti öiseen aikaan. Me ei olla mitään ihmeempiä puuhailtu, normaaleja kotijutskia vaan.



Toi rääpäle on pitkästä aikaa taas tajunnu, että tualta mun tornista näkee paljon kauemmaks. Toristusaineiston äippä vaan joutu kuvaan sisältä kun jos se olis tullu pihalle niin kuva olis jääny ottamatta. Se kun tulee alas siältä samantein kun äippä tulee ovesta ulos. Kai se luulee, että sillä ei oo lupa tulla tonne kun sisällä se ei saa tulla mun pöyrälle.
Äippä kävi sen kanssa taas mätsärissäkin. Mutkin ne meinas raahata mukaan, mutta onneks kävi sen verran kova tuuli, että ne päätti sitten kuitenkin jättää mut kotio. Onneks. En olis kyllä yhtään halunnu lähtee.
Tällä kertaa se pärjäskin kaikkein parhaiten noissa mätsäreissä, mitä koskaan aikasemmin ja oli punasten kolmas. Äippä sano, että oli pitkästä aikaa paras mätsäri, missä ne on käyny kun homma meni koko ajan reippaasti eteenpäin, vaikka koiria olikin paljon. Tuamari ei liikoja miättiny ja isojen kehäkin oli kunnon kokonen. Ja yks, mistä äippä anto oikein erityismaininnan oli "nauhojen" jako. Nauhoja ei meinaan ollu vaan niitten tilalla oli purutikku, jonka ympärille oli solmittu joko pinkki tai musta kakkapussi. 👍 Kaikki sai palkinnon ja hyäryllisen pussin kun kylällä oltiin.

Toivottavasti se osais ny sitten käyttäytyä siivosti ja esiintyä mallikelposesti kun viikonloppuna on menossa ihan oikeeseen näytelmään.
Erelleen toi rääpäle koittaa välillä ärsyttää mua.


Mutta osaa se aina joskus siivostikin olla. Hetken aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti