sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Työvoitto

Jaahas. Erellisestä kerrasta onkin hetki aikaa. Mutta eipä täällä mitään ihmeitä oo tapahtunu ennen tätä päivää. Normaaleja koto jutskia. Aurinkoo, saretta, lepoo, painia, kilpajuaksuja jne.
Toissapäivänä meinas tulla jotain muutakin puuhaa kun toi nappula karkas ovesta omille teilleen ja arvakkaas mihinkä se oli matkalla? Tohon meitin kotilualalle. Se painatti lähestulkoon suaraa päätä kun se ovesta lähti pellolle ja sitä pitkin lualaa kohti. Onneks äipän mönkkärikyyti ehti nährä siitä vilauksen ja ehti eteen ennen kun se olis livahtanu lualaan. Että tulikin miäleen lähtee sinne. Ei meinaan olla käyty siäpäin lumien sulamisen jälkeen. Kyllä sillä jotain liikkuu tua korvien välissä ja muistiakin tuntuu olevan jonkun verran. 

Tänään oliki sitte näyttelypäivä Honkajoella. Siältä tolla nappulalla on yleensä ollu kotiin tuamisina serti ja määkin oon joutunu tuamarin eteen näytille. Eikä tää päivä tehny poikkeusta. Sevverran oli ny erona, että me ei oltu ton kans samassa kehässä niinku ennen kun mää esiinnyn nykyään käyttöluakassa. Ekaks oli ton nappulan vuaro. Se veti esiintymisensä taas vanhaan malliin komeesti niinku kunnon kehäkettu. Ja voitti luakkansa ja lopuks vähä muutaki. Tämmösiä pulkaarialainen setä Kostadin Shankov siitä saneli:
In type. teeth & testical normal. large size. Typical head. Exc. front angulations, good bone size and body volume. Very good angulation and musculated behind. Well set tail. The neck can be more elegant. Enough typical movement. ERI/1 SA SERT PU2 FI MVA

Honkajoki oli taas suasiollinen ja kolmas ja viimeinen serti napsahti vihrosta viimein kasaan. Ny meillä asuukin sitte pelkkiä valiokoiria. 
Seuraavaks oli mun vuaro. Ja koska me oltiin eri luakissa, esitti äippä mutkin. Tää tuamari setä ei tykänny musta ihan yhtä paljo kun tosta nappulasta, mutta sain määkin siltä EH:n eli ei huano sekään. Äippä oli jo etukäteen sanonu, että pakko sen jommasta kummasta on tykätä, me kun ollaan ton nappulan kans vähä eri tyyppisiä.  Tämmösiä se saneli musta:
Enough in type. teeth & testical normal. Nice head good front angulation, open back angulation. Enough correct proportions. Movement should be more parallel. In movement is loosing balance. EH/1
Mutta voitin määkin luakkani, tosin jätetään mainittematta, että olin ainoo käyttöluokan uros. 
Ja sitten lopuks tiätty kunnon poseeraukset. Ekaks mun uljas profiilini.
Ja sitten toi nappula palkntojen ja tittelin kera eli FI MVA Kamunkorven Kettu Kuittaa

6 kommenttia:

 1. Hymyilen täällä edelleen, mieletöntä menoa teillä! Paljon onnea vielä kerran, todellinen työvoitto! Ossi on niiin komee ja toki Teukkakin. Niin ja kiitos valiokahveista! Pidetäänkö joku kerta vielä bileet, kun teiltä nyt noita valioita löytyy ihan riittämiin :D

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän paljon onnea! Honkajoki on ollut teille kyllä maaginen paikka, aina vaan tarvi se 2 vuotta odottaa seuraavaa :-) Eikä ollu Teukankaan tulos huono, onnittelut siitäkin!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut muotovaliolle :)- ja Teukalle kanssa:)! Toivoo Tupla-Täplän poppoo

  VastaaPoista
 4. Onnittelut uudelle valiolle. :)

  VastaaPoista
 5. Onnee uudelle Valiokoiralle!!! Mahtavaa, ihanaa, hienoa ja upeeta!!! Paljon kesäterkkuja kaikille teille täältä Affenanmaalta :)

  VastaaPoista