perjantai 24. helmikuuta 2023

Juhlat meni ohi

 Nyt on juhlat juhlittu ja palattu takas arkeen. Sain kivoja viaraita, lahjoja, herkkuja ja hemmottelua. Jo erellisenä iltana äippä tarjos kakkua ja kahvia kasviksille ja sain samalla lahjoja ja herkkuja. Kiitos niistä kaikille mukana olleille!

Juhlapäivän aamuna äippä vei mut ensimmäiseks Kirsille Karhuniämeen hiarottavaks. Ai että siällä on aina niin mukavaa. Ei tartte kun vaan maata siinä pöyrällä ja paikat vetreytyy kuntoon.


Ja jos sattuu oleen jotain jumeja niin nekin jää sinne. Suasittelen ehrottomasti muillekkin.

Kotona sain viä äipältä uuren lelun, mutta mua ei ny oikein oo huvittanu leikkiä noilla uusilla leluilla.


Tää mun yks lemppari leluista oli mukana pihalla alkuviikosta kun noi halus ottaa musta tota poseeraus kuvaa, mutta ei silläkään ulkona voinu leikkiä ja sisällä se otettiin heti pois. Äippä meinas, että saan jonkun syränkohtauksen jos alan sillä riahumaan samallalailla kun ennenkin.


Melkein parasta oli kuitenkin se, että koko päivänä ei tarttenu syärä yhtään nappulaa. Sain hirvenlihapullista ja hirvenbalkanista tehryn "kakun" ja se oli hyvää. Tosin ensin piti varmistaa, etä sitä ei oltu vaikka myrkytetty, mutta ei onneks ollu ja hyvää se oli.Synttärit vois mun pualesta olla useemminkin. Varsinkin jos ne menis samalla kaavalla kun nää. :)

1 kommentti:

  1. Oih, ikimuistoiset synttärit! Yhtä hemmottelua koko päivä.

    VastaaPoista