torstai 30. heinäkuuta 2020

Ei mitään kummempia

Kesä alkaa oleen lopuillaan, eikä meille kuulu mitään sen kummempia. Tänä vuanna ei olla ehritty ees mihinkään lomareissuun kun se korona hässäkkä sekotti keväästä lähtien kaikki noitten suunnitelmat. Meillä piti keväällä olla ton yhren "pikku ihmisen" valmistujaisjuhlia, mutta kun niitä ei voitukkaan sillon pitää niin äipällä meni puali kesää kun se järjesti niitä tämän tästä. Sitten se "pikku ihminen" lähti johonkin armeijaan. Ny se on ollu välillä pitkän aikaa pois kotoo ja sitten se taas ilmestyy muutamaks päivää ja lähtee taas. Ihan kummallista. Viimeks kun meiltä lährettiin tonne armeijaan niin ei se tollain menny, mutta kai sekin on tän koronan vika.
Sitten kun äipän ei enää tarvinnu järjestää juhlia se alko peseen mattoja ja noukkiin marjoja ja tekeen kaikkee muuta. Ja iskäkin on kaiken aikaa ollu jossain hommissa. 
Pari päivää sitten tehtiin yhren yän reissu Vaasaan ja siinä oli kuulemma tän kesän lomareissu.😩
Reposaaressa käytiin vähän merituulia haistelemassa.

Ton rääpäleen takia meillä on ollu kaiken maailman parrikaadeja ja esteitä ja portteja joka pualella keväästä lähtien niin, että mää en oo kaikinajoin päässy eres omalle pöyrälleni nukkuun/vahtiin/ottaan aurinkoo. Sen takia oon joutunu sitten vähän eriskummallisiinkin paikkoihin välillä.
Tossa hyllyn päällä tarttee olla aika varovasti.
Mutta äipän ja iskän sänky on osottautunu tosi mukavaks paikaks.
Toi rääpäle on ny, ainakin periaatteessa, torettu terveeks ja sen rajotukset on purjettu. Joten se saa nykyään olla taas irti tarhassakin. Ja siällähän elämää piisaa ja samalla hommia tolle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti