perjantai 24. huhtikuuta 2020

Koiranpäivä

Hyvää koiranpäivää kaikille koiruuksille!
Meillä tää on ihan normaali koiranpäivä. Niitähän nää kaikki päivät meillä muutenkin on. Ulkoilua, syömistä, nukkumista, leikkiä jne.
Ny kun toi rääpäle on sairaslomalla niin se ei oo päässy meijän mukaan mettään.
.
Sille on koitettu järjestää ajankuluks tommosia älypelejä, mitä äippä pyysi Alpolta lainaan, mutta kun sillä ei oo älyä niin ei se ressukka oo tajunnu, että kuinka noista saa nameja ulos. Ja kun se ei tajua niitä niin sitä ei myäskään oo huvittanu enää ees yrittää pelata niitä.

Sen jalka on selvästikin parantunu hyvin. Ainakin sen omasta miälestä, kun se ei enää malttais olla sekuntiakaan paikoillaan. Se hyppii, vetää, juaksee ja tekee muutenkin kaikkee semmosta, mikä siltä on ankarasti kiälletty. Ja äippä on tiätysti pahalla päällä sille. Välillä se on pakko pistää tonne meitin poseen jäähylle, että se malttas eres hetken olla hiljaa ja paikoillaan.
Mää vähän luulen, että se ei kyllä ikinä tuu paraneen tosta kunnolla kun ei se malta ottaa iisisti.
Sen kannattais ottaa mallia musta ja kattella tällain ihan rennosti maisemia.
Onneks mun pöytä on sentään jätetty rauhaan kun meillä on kauheet parrikaadit jokapualella, ettei toi rääpäle pääsis kiipeen ja hyppään mihinkään. Ja silti se hyppii katteleen ikkunoista, vaikkei sais.
Pihalla se on ihan mahroton kun joka paikassa lentelee kaikennäkösiä tirppoja ja se haluais hulluna lähtee niitten perään. Mutta eihän se pääse. Äippä roikkuu kaiken aikaa sen narun päässä eikä päästä sitä kahta metriä kauemmas. Ja sekös sitä ärsyttää viälä enemmän.
Äippä ja toi "pikku ihminen" halus äsken pihalla ottaa meitistä tuareet kuvat tänne plokiin tän koiranpäivän kunniaks, joten tässä uunituareet otokset meitistä.


Samannäkösinä ollaan pysytty.
Mua uhkaa kuulemma parturi, mutta äippä sano, että vasta kuukauren päästä. Onneks. Toivottavasti se unohtaa sen siihen mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti