maanantai 27. marraskuuta 2017

Sataa, sataa ropisee jne. Ja asiaa joulukalenterista.

Voihan kura. Nää kurjat kurakelit senkun jatkuu. Nykkin sataa vettä melkein taivaan täyreltä.
Onneks jotain kivaakin on sentään ollu. Pääsin hakeen toisenkin kauriin. Lisää näitä tämmösiä hommia, niistä mää tykkään.
Ja viikonloppuna käytiin äipän kanssa lenkkeilemässä tua naapuri kaupunkissa. Ei ollakkaan käyty tualla lenkillä sen jälkeen kun olin jotain yks tai kaks. Eli älyttömän kauan aikaa sitten. Hiljasta siällä kyllä oli iltapäivällä, vaikka kaupunkissa muka oltiin, mutta ei se haitannu. Oli siä paljon uusia hajuja kuitenkin.
Viime vuanna äippä ei halunnu tehrä tänne mun plokiin sitä joulukalenteria, mikä meillä oli sen nappulan kanssa monta vuatta, mutta ny se on tullu toisiin aatoksiin. Sillä taisi vissiin olla vähän ikävä sitä. Pikkusen uuristetaan sitä  kuitenkin kun noita joululauluja käytiin jo niin monena vuatena ja aika paljon läpi. Tänä vuanna siitä on tarkotus tulla runokalenteri. Tai paremminkin runonpätkäkalenteri. Saas nährä, mitä siitä tulee. Tai no taattua meikäläistä ainakin. :) Enää ei ookkaan kun muutama yä kun avataan eka luukku. Tässä vanhasta kalenterista muistinvirkistykseks kuva uusia orotellessa.

1 kommentti:

  1. Oi, onpas kiva, että teillä aukeaa joulukalenteri jälleen! Ei tosiaan enää, kun kaksi yötä ekan luukun avaamiseen :)

    VastaaPoista