sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Mätsäriurakointia

Surkeasta kelistä hualimatta tänään on ulkoiltu urakalla. Tai mää oon. Toi nappula on saanu relata kotona.
Nuarin noista meitin pikku ihmisistä on äipälle puhunu jo jonkun aikaa, että se haluais mennä mätsäriin meitin kans. Viimein se pongas tästä läheltä yhren ja sitten se alko harjotuttaan meittiä molempia. Mut valikoitiin sitte sopivaks "uhriks" kun toi nappula on sevverran painava, että sitä ei kaikki jaksa nostaa pöyrälle.
Ekassa erässä mää voitin vastustajani, jonku piiklen ja sain punasen nauhan.
Sitten oli vastassa vähä enempi kavereita, ihan pentua ja vanhaa mummoo. Mummo vei voiton ja siinä mää jäin neljänneks, mutta sain silti ruusukkeen.
Samalle päivälle sattu tohon naapuri kaupunkiin kans mätsäri ja kun se alko vasta myähemmin niin mehän suunnattiin viä sinne.
Siällä mulla oli vastassa tommonen sylikoira.
Joka kyllä sitte voitti mut, mutta ei se haitannu. Päästiin nopeempaa uusiks kehään ja pois siältä kylmästä ja märästä palelemasta. Seuraavalla kiarroksella vastassa oli mm. tämmönen kaveri:
Ja oli siä muutama muukin. Mää pääryin lopulta sinisten kolmoseks ja sain kunnon palkintopussin. Mm. ruusuke, lahjakortti, luita ja heijastinliivi.
Että semmonen päivä tänään.

1 kommentti:

  1. Hahhaa, onpas teillä ollut kivaa aktiviteettia! Meillä vähän samoja aikeita tälle keväälle muutaman vuoden tauon jälkeen :) Hienostihan se sitten meni, kun molemmissa kisoissa pääsi palkinnoille, onnittelut!

    VastaaPoista