maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kevät puuhastelua

Ny on varmaan päästy lopullisesti talvesta eroon ja voiraan jo alkaa puhuun keväästä. Meille ei erelleenkään kuulu mitään ihmeitä. Ihan samalla rauhallisella mallilla tässä on eloo jatkettu kun ennenkin. Mutta täytyy ny välillä käyrä täällä kertomassa, että tallella erelleen ollaan. Tässä pieni kuvakooste meitin puuhista.
Me ollaan lenkkeilty ja juaksenneltu.
Ilman palloo ja pallon kanssa.

Yhressä ja yksin.
Sitten ollaan kaivettu.
Ihan "julkisesti" ja salaa. 

Ja tehty muutenkin piäniä puutarhahommia.
Ja ollaanhan me  vahrittukkin.
Ja ihan vähän söpöiltykkin.

Meitsin luukki on erelleen vähä karvanen ja äippä on luvannu viä hetken noita mun karvoja säästelläkkin, mutta kai niistä joutuu taas ennemmin tai myähemmin luapuun. 
Ihan justiinsa on tulossa pääsiäinen. Äippä kaiveli tänään tiput ja muut pääsiäisjutut esiin. Ja siinähän kävi heti yhrelle tipulle vähä köpelösti. 
Eikä syyllistäkään tarvinnu kaukaa hakee. Se kun tuli heti uusiks paikalle. Ja uusi temppunsa. 
Mitä höyhenisempi, karvasempi jne. niin sen varmemmin ne lähtee ton nappulan matkaan. Äippä oli vähän pahana, mutta onneks se sai ton tipun paikattua suht kuntoon. Loppupäivän ne saikin sitte olla rauhassa. Toi vissiin unohti jo noitten tipujen olemassaolon. Se kun ei kuulu niihin kaikkein välkympiin tapauksiin. 
Tässä viälä meitin virallinen pääsiäiskuva.
Ja sen myötä oikein mukavaa pääsiäistä kaikille!  


1 kommentti:

  1. Nää touhukuvat saa hymyn huulille ja tässä tipun metsästämiskohdassa nauroin ääneen... Ossi!! Voin niin kuvitella pojan puuhissaan, mutta onneksi unohti tiput pian. Meillä on käynyt joskus noin pienille askarreluille joulutontuille... Leppoisaa ja ruokaisaa pääsiäisen aikaa teille <3 P.S. Viimeisestä kuvasta näkee hyvin, miltä parson näyttää trimmissä ja trimmaamattomana, tää voisi olla joku havainnollistamiskuva :)

    VastaaPoista