maanantai 18. marraskuuta 2013

Tallella ollaan

Täällä plokissa onkin ny ollu hiljasta, mutta niin on kyllä meilläkin. Ei oikeestaan mitään uutta. Märkää, harmaata, kuraa, pimeetä, tylsää ja niin erelleen. Yhren hirven sentään sain käyrä jäljestään, mutta sekin oli niin lyhyt "keikka", että ei kerenny kunnolla ees huamaan kun oli jo tullu tuupatuks takas autoon. Eikä siitäkään oo kuvaa kun iskän puhelin temppuili, eikä suastunu ottaan kuvaa musta. Muutenkaan ei oo ny laittaa mitän tuareita kuvia kun äippä ei oo yhtään kuvaillu meittiä, eikä kyllä kukaan muukaan. Tosin ei noita kameroitakaan oo käytetty viime aikoina missään. Nää meitin immeiset on vissiin laiskistunu tai olisko sitten vaan sen verran kiireitä, ettei oo tullu  kuvanneeks mitään. Vaikka ei tua sateessa ja harmauressa kyllä kovin paljoo kuvattavaa kyllä ookkaan. No jospa se siitä taas elpyy sekin homma.
Joulua kohti mennään lujaa vauhtia ja ollaan äipän kanssa miätitty meitin joulukalenteria. Senkin aika alkais oleen kohta, mutta ei tua ulkona varsinkaan kovin jouluisia kuvia oteta. Äippä on semmostakin miättiny, että kun ne meitin pari ekaa joululaulukalenteria jäi sinne vanhaan plokiin, mistä hukku kuvat, että jos ne päivittäis osin uusiks ja laittais vanhoilla, jo käytetyillä lauluilla uusiks tänne. Tai jos ei laiteta kalenteria ollenkaan.
Se on kyllä vähän tylsä vaihtoehto, mutta jos ei toi äippä keksi mitään niin voi siinä pian niinkin käyrä. No toivotaan ny viälä, että se jotain keksii. Ja toi nappula kyllä ainakin jeesaa sitä jos mua ei huvita toimia mallina.
Ja jotta saaraan ees joku kuva tähänkin juttuun niin lainataanpas siältä viime vuatisesta kalenterista tähän ny heti yks kuva. Muuten paikkansa pitävä nykkin, mutta maa vaan on kurasen musta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti