lauantai 17. marraskuuta 2012

Tasasta tallausta

Eipä tälle kulmalle mitään uutta. Harmaa, sateinen sää senku jatkuu. Harvakseltaan on aurinko pilkahrellu pilvenraoista. Ja pimeetä on nykyään melki aina. Tai ainaskin hämärää, paitsi sillon kun se aurinko hetkellisesti näyttäytyy. ;) Väliin ulkoillaan ja sitten taas ei. Mitään kivoja juttuja ei oo ny ollu. :(
Toi nappula on ottanu käyttöön uuren kerjäystaktiikan. :D
Enää se ei lätki tassulla iskää niin paljo. Kai se kuvittelee tollakurin olevansa enemmän säälittävä ja luulee saavansa noin enempi ruakaa. Mutta toi meirän iskä ny on ihan helppo nakki muutenki, mitä tohon kerjäämiseen tulee. Eihän sen kans tartte ku olla yhtä aikaa ruakapöyrän viäressä niin kyllä se aina jotain antaa. Äippä sitte taas onkin ihan erijuttu. Eipä juuri kannata vaivautua sen kans yhtä aikaa pöyrän viäreen...
Tästä onki sitte enää tasan kaks viikkoo ku aukee taas meitin atventtikalenterista eka luukku. Tai nyhän se onkin ihan joulukalenteri ku toi atventti on vasta joulukuun pualella. Kai tota kalenteria vois jo alkaa melken perinteiseks sanoon. Tällekkin vuarella on viä jääny noita joululauluja talteen, joten niillä mennään viä ainakin tää vuasi. Uusia lumikuvia ovvaan vähä huano ny ottaa, mutta onneks meillä on vanhojaki jemmassa. :) Laitetaas tähän viä vaikka yks otos siältä vanhan kalenterin pualelta ku niitä kuviahan ei enää siä vanhassa plokissa näy. Jos vaikka oltas saatu uusia lukijoita tänne plokin pualelle niin tiätäävät vähä mitä on tulossa sitte parin viikon päästä ja siitä joka päivä jouluun asti. :)
Tässähän lauluna oli Maa on niin kaunis. Ja sitä se tottaviä ton kuvanottohetkellä oli.

6 kommenttia:

 1. Olisikin maa taas noin kaunis. Täälläkin on ollut tylsää, eikä mitään uusia juttuja :( Ja harmaata ja kuraista. Toivotaan nyt kuitenkin että saataisiin jouluksi se talvi.
  Rapsutuksia teille pojille sinne, ja terkkuja isäntäväelle!!

  VastaaPoista
 2. Täällä jo odotellaan innolla teidän perinteistä joulukalenteria :-)
  Toivotaan tosiaan, että lunta tulisi pian, alkaa pikkuhiljaa tää pimeys ja kura käydä raskaaksi :-/

  VastaaPoista
 3. Suloinen kerjääjä <3 Meillä on toi ihan sama, että minä oon pitänyt alusta asti tiukkaa linjaa keittiössä, mutta Seppo on viis veisannut ja antaa jatkuvasti maistiaisia suoraan pöydästä! :D Voih, miten kaunis talvikuva, aivan loistava otos!!

  VastaaPoista
 4. Täällä on sama homma; maa ei tosiaankaan oo ihan niin kaunis kuin tossa kuvassa! Harmaata ja sateista....niin kuin viime huhtikuusta saakka.

  Mimi ei muistuta tossa ruokahommasaa kyllä yhtään iskäänsä; sitä ei juurikaan ruoka kiinnosta, mitä nyt sen verran että henkissä pysyy. Mut toi Maisa onkin sitten ihan eri maata; en oo koskaan nähny ahneempaa parsonia....jaa, ehkä kuitenkin Tara taitaa olla samaa kaliiperia ;) Maisalla onkin lempinimi Ahmattilainen :)

  Vaikka täälläkin toi ilma on ihan kurja, niin meitillä on tiedossa aika paljon koiramaista ohjelmaa; ensiksikín tänään mennään kettutreeneihin Mimin kanssa, sitten 5.12 lut-kokeisiin ja 8.12 Messariin Maisan kanssa ja 8.12 Messariin Mimin ja Maisan kanssa. aika rumbaa.

  Teidänkin täytyy alkaa juoksemaan kaikenlaisissa näytelmissä ja kissanristiäisissä, niin tulee sitä äksöniä ;)

  Toi Mimi on toiminut kettutreeneissä NIIN HYVIN että me päräytetään sitten vaan kokeisiin. Mimin työskentely on ollut kahdella ekalla kerralla niin täsmällistä ja hienoa, että jännä nähdä miten kokeissa sitten menee :)Mimillä on nyt vaan toi juoksuaika, mutta tyttö on ollut pirteä, joten ajattelin että mennään kokeilemaan.

  Täällä on meillä muutenkin aikas jänniä juttuja tulossa ensi vuodelle; meikäläinen kävi kasvattajakurssin ja hakee kasvattajanimeä ja sitten onkin ensi syksynä Mimille tulossa pentue! Upee iskäkin on jo katottuna valmiiksi. Jännää touhua. Mutta niistä hommista kerron lisää sitten myöhemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Teillähän riittää menoja. Ihan aluksi onnea tuleviin luolaharkkoihin ja varsinkin kokeeseen. Täällä pidetään peukut ja varpaat pystyssä. :)
   Ja onnea matkaan myös sinne näyttelykehiin. Niissä pippaloissa taitaa osanottajia olla aikasta paljon.
   Ja onnea vielä tulevalle tuoreelle kasvattajallekkin. Ompas mielenkiintoista aikanaan nähdä, tuleeko tulevista lapsukaisista yhtään Oskari-vaarin näköisiä mussukoita. ;)
   Tässä ei ny oo ihan lähiaikoina noita näytelmiä semmosella etäisyydellä, että niihin viittittäsiin lähteä, mutta kyllä niitä sitten taas ens vuoden puolella on suunnitelmissa. Lut kokeisiin tarvis Teuvon kanssa vielä päästä, mutta josko niitäkin katotaan sitten kevätpuolella. Ja keväälä tietysti mejä-kokeet odottavat vuoroaan. Teuvolla kun on noita keskeneräsiä "harrastuksia", jotka täytys saada viimein valion arvoseen päätökseen. :) Sitten vois lähtee Oskarinkin kanssa kokeileen tota mejäilyä ihan kokeisiin asti. Ja onhan silläkin se viimesen sertin metsästys vielä käynnissä. Pakko se on jostain saada. Putkille possu on liian iso, eikä sitä se homma oo isommasti kiinnostanu niin se saa Oskarin puolesta olla.
   Täällä kotopuolessa Possu hoitaa kaiken ylimääräsen ohjelmoinnin ja Teuvo keskittyy vaan kaikkein oleellisimpiin asioihin. Kassit, kaapit, laatikot, kaikki uudet jutut tulee takuulla tarkastettua Oskarin toimesta Ja jos ei sille jotain ohjelmaa järjestä niin se hoitaa ne hommat kyllä ihan itte. Jälki voi sitten olla vähän vähemmän toivottavaa... :D
   Syysmärkiä terveisiä (täällä sataa taas) koko Teidän laumalle!

   Poista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista