tiistai 6. marraskuuta 2012

Syksystä oleilua

Jaahas. Lumi tuli ja meni. Onneks. Me ei kyllä tarvita metritolkulla lunta jokatalvi ja sitä on kyllä aikasempina talvina tullu ihan riittävästi. Ja sitäpaitti ny on aivan liian aikastakin saara viälä pysyvää lunta. Siinä tulee vaan kylmä, varsinkin ny kun äippä kyni mut ihan kaljuks. :( Onneks meillä on viimeaikoina ton iänikusen vesisateen sijaan paistanu väliin jopa aurinkoki.
On ollu kiva lämmitellä tossa sohvalla aurinkonpilkussa.
Toi nappula on vissiin aatellu aikansa kuluks ruveta joksku suunnittelijaks. Se on tässä viimesen viikon aikana tuunannu mm. yhren karvalakin uusiks ja sitte luanu uutta hanskamuatia.
Toi malli sopii erityisen hyvin neljäsormisille ja sit semmosille, jokka tarvii hyvää ilmastointia. :D Ja tää ploki ei näköjään taas osaa näyttää näitä kuvia oikeinpäin.
Mitäs tässä muuta? Ollaan päästy taas lenkkeileen vähä useemmin kun on ollu kuivempaa ja jopa parsonnilenkille äippä on meitit viäny. Erellisestä kerrasta oliki jo piiitkä aika.
Hirvijahti noilta meitin kulman ukoilta jo loppu, eikä mua tarvittu kertaakaan ettiin mitään elukkaa. :( Vähänks oli tylsää. Toi meitin iskä ja noista tenavista toi isoin on liian hyviä ampujia niin ne ei tartte mun apua ja muukkin onnistu ny hyvin. Yhren kerran sentään pääsin hirvee ettiin ku se oli joutunu kolariin, mutta sekin oli selvinny ehjin nahoin mettään, eikä sitäkään sitte tarvinnu kovin kauaa jäljittää. Mää olisin kyllä halunnu vähä pitempäänkin sitä seurailla, mutta ei mun annettu.
Muuten me ollaanki sit otettu rennosti.
Kaikki neljä. ;D

2 kommenttia:

  1. Samanlaista menoa se on täälläkin. Ei mitään ihmeempää ohjelmaa, lenkkeilyä ja pötkötteäyä. Voi iik, mikä ihana tuo viimeinen kuva <3 :D

    VastaaPoista
  2. Haha, "toi malli sopii erityisesti semmosille jokka tarvii hyvää ilmastointia". :'D Ihan paras!

    VastaaPoista