lauantai 1. syyskuuta 2012

Tampereella näytillä

Joopa joo. Tulipahan taas lisää näytelmäkokemusta. Käytiin tänään tossa Tampereella näytillä, mutta eipä tullu meikälle menestystä tälläkään kertaa. Siä oli tuamarina joku ruattalainen setä Nils Molin, jonka mielestä, taas kerran, meikäläinen on liian iso.
Tähän se sitte taas tyssäs. Huamatkaa toi keltanen mittanauha tossa oikeella. ;)
Se setä ei antanu mulle ku H:oon ja kaikki vaan sen takia, että oon muka iso.
Arvostelua äippä ei tähän laita ku siitä ei oikein saa mitään selvää, kaameeta käsialaa ja viä ruattiks kirjotettu. Sevverran siältä viisaammat selvitti, että muuten ihan kelpo arvostelu, mutta isoo hoetaan jo heti ekasta sanasta lähtien ja loppuukin viä siihen, että suuri koko laski palkintosijaa. :( Siis emmää ny oikeesti oo mikään jättiläinen! Koskahan sen joku jo viimein tajuais.
Mutta oli siä tuttujaki. Mun rakas tyttöni Tara ja pualisisko Armi.
Tässä me nährään Taran kans pitkästä aikaa.
On siinä ihana mimmi. Kyllä kehtaa omaksensa sanoo. Ja luannettaki löytyy. Se koitti jopa komentaa mua! ;D
Ommeissä samaa näkööki kattokaa vaikka sen naama.
Äippä sano, että mää näytän ihan samalta ku kerjään jotain. :D
Noilla tytöillä meni toi näytelmä paljo paremmi. Molemmat sai eri:n, mutta SA:ta se setä jakeli niin nuukasti, että niitä se ei antanu kummallekkaan.
Ei tosta onneks ihan hukkareissu tullu kun pääsi noita tyttöjä moikkaan. Terkkuja vaan molemmille ja tasapualisuuren vuaks viä kolmannellekkin tutulle tytölle, jonka siinä yksiöni viäressä näin, meinaan Ruulle. Sekin sai muuten erin. Tää oli tänään semmonen tuttujen tyttöjen erinomanen päivä. :D

4 kommenttia:

 1. Et sää Ossi oo liian iso, sää olet just sopivan kokonen!! Muakin sanottiin toukokuussa muka isoks ja karvattomaks...ootteks ennen kuullu moista?!? Karvaton, mä, hei HALOO?!? Noo, olihan se äippä mua kyniny, mut siittä oli jo neljä viikkoo ennen näytelmii!

  Mää meen seuraavaks näytil 9.9 Porvooseen, sen kivan setän luo, joka olis toukokuussa antanut mulle sen samperin kauan kaivatun sertinki, mut ei voinu, kun mulla oli liian vähän sitä karvaa!!

  Mun ja äipän, ja iskänki miälestä sää olet Ossi maailman ihanin ja KOMEIN parsonni!

  Huamenna toi pikkusysteri menee näytil ekaa kertaa ihan täällä hesassa, syysmasteryyn. hah, IPANAluakkaan...ei siä edes voi saara mitään palkintoi tommoset ipanat. Mut on toi pikkusysteri kyl aikas nätti likka, nii et kyl se varmaan pärjää! eikäs noi oo mitään treenannukkaa...mitä nyt tänään vähän pöytäpönötystä, ja niinhän se Maisa pönötteli ku vanha tekijä, et äippäki sano et se oli treenit sit niinku siinä! Nii se on, lahjattomat reenaa! Äippä sano et toi MAisa on siittä helppo, kun se on niin mahottoman PERSO ruualle, niin sitä on helppo motivoida...mua ei niin paljoo kiinnosta mikkään lahjukset.

  Täällä muuten sataa ku saavista kaataen just nyt, ja äippä vähän jännää, että loppuuko toi vesisade aamuksi, kun pitäisi sen Maisan kanssa kiertää sitä kehää siellä hiakassa huomenna aamulla...pidetään kaikki varpaat pystyssä et sää selkenee!

  VastaaPoista
 2. Voi kurja ton ruottalaisen kanssa... Ossi on niin komee <3 Onneksi oli tuttuja tyttöjä paikalla :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mimi! Emmää kyllä omasta miälestänikään mikään jättiläinen oo. Sitäpaitti mää oon alkanu oppiin ton polvien koukistamisen noissa mittaamistilanteissa. :D Ihan tosi! Tänään se ruattinsetä mittas mut 39 senttiä korkeeks ja keväällä se Matti sai 40. :D :D
  Onnee Maisalle huamiseen koitokseen. Ja sulle ens viikonlopuks. Kyllä se niin on, että lahjattomat reenaa. Niin ja toivotaan poutaa. :)

  VastaaPoista
 4. Taran mittauslukema oli 35cm, mä oon saanu siitä omilla mittauksilla n. 34,5cm. Pitää varmaan opettaa polvien koukistusta ennen kun mennään mittauttaa agilityn kisakirja, että pääsee miniluokkaan :) olisko teijän kameraan tullut muita otoksia tästä erinomaisesta tytöstä?

  VastaaPoista