sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Vihrosta viimein äksöniä

Meillon ollu viime viikkoina kyllä tylsääkin tylsempää. Ei oo tapahtunu mitään kivaa. :( Kaiken huipuks ekaks äippä karkas meitiltä johonki ihme Lontooseen ton yhren pikkuihmisen kanssa muka johonki leirikouluun ja sit ku se tuli siältä ni iskä häippäs melki samantein Lappiin. Eikä kumpikaan ottanu meittiä mukaan. Ääliöt! Iskä tilas äipältä meitille tuliaisiks jonku kivan tyttökoiran, mutta ei se tuanu semmosta. :( Jotain kuivia keksiä se toi meille tuliaisiks, mutta emmää ees tykkää niistä. Toi nappula kyllä söi niitä, mutta sillehän ny kelpaa muutenki melki mikä vaan. Tämmöset se oli kerran nähny siä:

Näyttivät kuulemma parsonneilta. Oli ne ainaki hyvän paikan valinnu ku viäressä oli tämmönen kyltti;
Tänään vihrosta viimein oli sentään jotain toimintaa. Päästiin kasvattimamman järjestämille rehveillle Karhelle. Toiset harjotteli noita mejäily juttuja, mutta me osataan jo ne sevveran hyvin, ettei meittiä sinne viäty. Paitsi mää pääsin lopuks yhrelle piänelle jäljelle ja toin siältä sorkan pois ihan itte. 
Sen sijaan äippä vei meitit kattoon jotain akilitiesteitä. Siis määhän oon jo aikasemminkin nähny semmoset ja kokeillukkin niitä.Tässä toriste mun nuaruuresta. :)
Ja tässä muutama otos tältä päivältä:


Kyllähän mää ny tommoset haltsaan, mutta ei toi kyllä oo mun lajini.
Toi nappulaki pääsi kokeileen noita esteitä. Tässä sen tyylinäytteitä.

Äippä sano, että siitä tulis hyvä akiliti koira jos joku vaan alkas harjottaan sitä. Meitin äipästä ei siihen hommaan oo. Toi nappulahan ny tekee ihan mitä tahansa ruuan eteen. Tässä viälä sen tyylinäyte kerjäämisestä. Se olis halunnu lisää lihapullia. :D
Paikalla oli paljo tuttuja ja sukulaisiaki. Ton nappulan lapsiaki pari kappaletta, Mimi ja Mauno.
Tässä iskä ja tytär rehvaa pitkästä aikaa. Mukana myäskin Mimin "isoveli" Balmer ja "pikkusisko" Maisa.
Oli kiva päivä pitkästä aikaa. Toivottavasti nää äksönit ny tästä jatkus.

3 kommenttia:

 1. Joo, meilläkin oli TOSI kivä päivä, että paljon kiitosta sinne sille teitin iskälle, että näytti vähän meitille kaupunkilaisillekkin miten semmosii kivoi verihommii tehrään sinne mettään: Toi äippä sano, et me aletaan kyllä kanssa reenaan semmosii, kun me olttiin kaikki aikas hyvii siinä, ja varsinkin toi tirriäinen oli kuulema menny ku vanha tekijä! No kyllä määkin ihan hianosti menin, teitin iskä sano, et mää tein parit jutut ihan just niinko Teukkakin...ja Teukka on sentäs täsä hommassa meinaan aika hyvä...mulla vaan välillä meinaa keskittymiskyky herpaantua, jos ei oo mitään torellista äksönii, niinku esimerkiks jotain myyrii, ketui tai jänöi liikkeellä lähistöllä. Tuolla meillä on ny kylmässä se peuran sorkka, ja äippä sano, et se ja pappa ottaa meitit mukaan ja sitten mennään joskus parin kolmen viikon päästä "roiskiin verta" johonki mettään. Jee, OIKEETA äksöniä! Ja kyllä me nyt sitten kuulema ruvetaan ihan oikeesti "kettuilemaankin"...noi ihmiset innostu ihan oikeesti...kiitos siittä kuuluu teille ja Viitasille, niin että tuhannen kiitosta vieälä tätäkin kautta. Kiva oli nährä taas! Toivottavasti nähtäis pian uurestaakin!

  VastaaPoista
 2. Oli kerrassaan mukava päivä, ei haitannut tihkusadekaan.
  Kiitoksia oikein paljon seuroista ja opastuksesta, on täälläkin syttynyt liekki noihin metsätouhuihin.

  VastaaPoista
 3. Haha, hauska tuo Great Russell Street! Siinä on kyl komia kyltti! :)

  VastaaPoista