perjantai 10. elokuuta 2012

Marjoja ja keoilua

Täällä taas. Meirän kulmilla kaikki ennallaan. Kesä alkaa loppuun ja syksy tekee tuloaan.
Mekin on käyty marjassa ja syätykkin niitä. ;) Tai siis Ossi on syäny.
Vitamiinejahan tarvii kuulemma kerätä talven varalle. :)
Tässä yks päivä käytiin vaihteeks keoilemassakin. Käytiin taas jossain ulkomailla asti. Tosin tonne ulkomaille Teiskoon oli aika paljo lyhyempi matka ku sinne ulkomaille, missä kesällä käytiin. Tua ulkomailla ettittiin jotain hiilipussejaki, mutta en tiä, että löytykö niitä. Ei siä kyllä mitään pusseja missään näkyny eikä me kotiokkaan mitään pusseja siältä tuatu. Mutta hianolta paikkaa niitä kuiteski ettittiin.

Toi vesi oli aika kylmää, mutta kyllä se ihan hyvälle maistu.
Siä oli vaan hankala juara ku vähän väliä tuli tommosia karmeita pärskeitä päälle.
Nii ja sitte yks päivä tommonen pikkuotus oli taas ihan tossa meijän talon seinustalla. Eikä meille taaskaan kerrottu mitään. :(
On se kyllä niin väärin. Kai se kohta tulee sisällekkin ja meijät pistetään johonki piiloon, ettei nährä sitä ees sillon. Onneks se on ny pysyny jossain muualla, eikä oo tullu meitin nurkkiin norkoileen.
Eipä täällä ny sen kummempia.
Paitsi että onhan me  tiätty otettu rennostikkin (Oskari) ja tiätenki vahrittu (Teuvo).

3 kommenttia:

  1. Meillä ei marjat maistu =( Lapsuudenkodin sekarotuinen sen sijaan söi karviaisiakin puskista, piikeistä välittämättä :-)

    Hienoissa paikoissa olette kyllä käyneet kesän aikana! Tsemppiä vaan vahtipuuhiin, vahdittavia varmaan riittää :-)

    VastaaPoista
  2. Oskari syö kaikkien muitten marjojen lisäks myöskin karviaisia. Ja suoraan puskasta. Eikä pistele yhtään. :) Onhan sen suurta herkkua ruusunmarjatkin. Eikä nekään puskat pistele.;) Pöhkö mikä pöhkö.

    VastaaPoista
  3. Terkkuja pojille! ♥ Lunalla oli toi marjojen/varpujen syönti päällä silloin teillä mejä-päivässä, ei meinannut tulla keskittymisestä mitään, kun likka veteli vaan vitskuja. Olin silloin pitänyt taukoa lisävitamiinin antamisesta, että siitäkö se sitten johtui.

    VastaaPoista