maanantai 13. toukokuuta 2019

Kevät puuhasteluita

Kevät on jo menossa hyvää vauhtia kohti kesää. Meillä on tavanomasia kevät puuhia touhuttu; monttuja kaivettu, puskia ja puita leikelty jne. Toi rääpäle on ihastunu noihin risuihin ja keppeihin ja kanniskelee niitä pitkin poikin tarhaa ja järsii niitä piäneks hakkeeks.

Tässä yks päivä se suuttu jostain syystä meitin vesikupille ja kanto sen yhteen kaivamaansa monttuun.
Äippä kävi Tampereella yhressä näytelmässäkin kattelemassa, mutta me saatiin jäärä kotio. Se toi siältä paljo herkkuja tuliaisiks ja uuret vinkulelut molemmille.
Vähän aikaa leikittiinkin niillä nätisti. Vaihreltiin kyllä välillä.


Mutta sitten mää totesin, että ne onkin itteasiassa molemmat lelut tarkotettu mulle ja häärin ton rääpäleen sohvan alle pois tiältä, että sain ne molemmat ittelleni.
Vähän aikaa sainkin ne pitää, mutta sitten äippä oli tyhmä ja vei molemmat lelut pois. Se kehtas väittää, että mää olin muka liian kiukkunen tolle rääpäleelle kun se ei uskaltanu liikahtaa siältä sohvan alta mihinkään kun ärährin sille aina, kun se vähänkin liikahti siällä. Pöh! Kyllä sille kuri ja järjestys on pirettävä.
Äippä kävi sen kanssa taas mätsärissäkin. Hyvää harjotusta kuulemma sille. Sinisten kolmas oli lopputulos ja palkintokassi kotiin tuomisina.


Äippä on uhannu, että se kynii mut kesäkarvaan ihan pian. Toivottavasti kelit pysyy tämmösenä viileenä mahrollisimman pitkään niin se vois vaikka unohtaa sen kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti