torstai 31. joulukuuta 2015

Vuasi vaihtuu

Taas se on vuasi hurahtanu vauhrilla ohi. Uusi alkaa ihan pian ja tuanee taas uuret jutut tullessaan. Mitä ne on niin sitähän ei viälä tiärä kukaan, mutta jäärään orotteleen. Toivottavasti siältä tulis paljon kivoja juttuja.
Joulu meni, lahjoja tuli ja tavallista arkee ollaan tässä viätetty. Nyt kun saatiin pakkasiakin niin ei tarvi käyrä pesemässä kurasia tassuja, eikä äipän tartte valittaa likasista jäljistä vaaleilla matoilla. Lunta ei meillä oo, mutta ei se kauheesti haittaa.
Tässä kiärrätysvinkkiä meitin tapaan. Ensin otetaan joulukalenteri, josta joku pieni ihminen on syönyt suklaat pois. Sitten laitetaan sinne kalenteriin nameja ja annetaan se pienelle kiltille koiralle, joka etsii sieltä namit sievästi.
Sen jälkeen samaisen kalenterin voi täyttää uudelleen nameilla ja antaa sen sitten vähän isommalle ja tuhmemmalle koiralle, joka tekee lopun siitä kalenterista.


Ja näin on saatu iloiseksi kolme eri "lapsukaista" ja lisäksi palasteltua kalenteri pieniksi paloiksi valmiiksi roskiin laitettavaksi. 
Ja vielä joulukalenterin hengessä:
Oikein hyvää uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti