lauantai 22. marraskuuta 2014

Joulu lähestyy

Täällä taas. Meitin arki on menny eteenpäin vanhoja latuja pitkin, vaikka lunta ei kyllä ookkaan. Äskön ihan senverran hiutaili, että äippä sai meitistä tossa tarhassa tuareet kuvat valkosessa maassa.

Mut se kyni kaljuks tässä viikolla yks päivä, vaikka lupaskin aikasemmin, että saisin pitää karvani koko talven. No toisaalta se ei kyllä haittaa kun ei oo kovin kylmä ja äippä sano, että mulla oli jo tosi hyvä uus karva tulossa siä vanhan villan alla. Ton nappulanki piti päästä villoistaan eroon viä tän viikon aikana, mutta kyllä ny loppuu viikko kesken ja se homma jää tulevaisuuteen.
Iskä on viäny mut muutamaan kertaan kattoon lualiaki, mutta ei oo ketään ollu kotona. Pelkkiä hukkareissuja siis.
Tässä mun tuareet kuvat tältä päivää.

Ja tässä ton nappulan karvaluukki.
Sen täytyy aina sutata ittensä.
Viikko sitte me huamautettiin äipälle, että ihan kohta alkaa joulukuu ja se ei oo tehny viä mitään meitin joulukalenterin suhteen. Se oli unohtanu koko homman! Onneks se kuitenkin usko kerrasta ja alko kaivaan jemmojaan. Ja ny näyttäs siltä, että tällekkin vuarelle on kuin onkin löytymässä taas uusia joululauluja ja niihin meitin kuvia. Vähän on kai viä puutteita, mutta eiköhän niihinki joku ratkasu löyretä ja saaraan kalenteri julki ajallaan. Ainakin toivotaan niin.
Laitetaas tähän loppuun muistutukseks viä yks kuva vanhasta kalenterista.
Nii ja viä semmonen juttu, että Nemon, Lunan ja Nugan plokissa on käynnissä arvonta. Käykäähän osallistumassa.

2 kommenttia:

  1. Teukka on niin komeena nyt! :) Oskarikin on omalla tavallaan komee ;) Meillä kans Nuga kaipaa kipeästi trimmausta, kaksi muuta sain kuukausi takaperin kuosiin. Joulukalenteria odotellessa..!

    VastaaPoista
  2. "täytyy aina sutata ittensä" on kuin Tara: aina kuono mullassa jos maa on sula :)

    VastaaPoista