tiistai 4. maaliskuuta 2014

Talvee tai kevättä tai jotain

Tää on ollu aikas eriskummallinen talvi. Väliin ei oikein tiä, että onko talvi vai sittenkin syksy vai sittenkin kevät vai mikä ihme ny on? Ku väliin sataa vettä sitten lunta tai räntää tai sitten on kuraa. Ja just kun paikat kuivaa niin taas ne sateet alkaa alusta. Aurinkoo ei oo paljoo näkyny ja jatkuvasti on harmaata tai pimeetä. Tosin ny on pakko myäntää, että alkaa oleen jo aikas valosaa, varsinkin aamusin, mutta illalla on silti ihan pilkkopimeetä kun käyrään iltalenkillä. Äippä kulkee ottalamppu päässä, että se näkee missä me mennään ja ettei toi nappula mätä naamaansa mitään eriskummallisuuksia.
Meno on muuten ollu ihan normirauhallista ja tylsää. Toi nappula pääsi mejäileenkin viime viikolla kun se pongas vanhan jäljen mettästä ja äippä lähti testaan, että kuinka se sitä menee. Ja hyvin se oli menny, vaikka osan matkaa oli mettässä ollu vähä luntakin. Harjotukset kuulemma jatkuu kunhan nää lumet taas sulaa. Sille on vähä lupailtu kokeeseenkin menoo, mutta saas nährä kuinka käy.
Viime viikolla koitettiin vähä myyrästystäkin, mutta sevverran oli maa jäässä, ettei oikein tuloksellista ollu se homma. Tässä kuva viime talvelta.

Ja viime viikolta.

Ja musta kans ensin viime talvelta.

Ja sit viime viikolta.

Pikkusen on erilainen tunnelma. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti