maanantai 13. tammikuuta 2014

Uusi vuasi

Siinä se vuasikin sitte vaihtu rauhallisissa merkeissä jo jokin aika sitte. Meitin vuasi on alkanu tooosi rauhallisissa merkeissä. Ei oikeestaan mitään kerrottavaa. Ensin jatku se vettä, kuraa keli ja ny kun se loppu tuli lunta ja karseet pakkaset. Parasta aikaa on - 17 astetta pakkasta. Ei siä kovin kauaa tarkene huirella. Tolla nappulalla on viä semmonen onkelma, että sillä tarttuu tassukarvoihin lumi kiinni niin se joutuu tämän tästä repiin niitä lumikökköjä pois. Äipän on pitäny sitä kyniä, mutta ei se oo saanu aikaseks erelleenkään siivota sitä. Toisaalta talvella kyllä tommonen lammasturkki on ihan kätevä. 
Sevverran pääsin toiminnan makuun vuarenvaihteessa, että pääsin kattoon lualaa ja yhtä kiven alustaaki, mutta ei niissä ollu mitään. Ihan hukkareissu. 
Yks ehtoo äippä tuli kotio ja haisi PENNUILLE! Yök! Onneks se on luvannu, ettei meille tuu enää semmosia. Ne oli käyny kattoon ton nappulan tyttö Miren vauvoja kasvattiäipän tykönä. Niistä löytyy parempia kuvia ja juttuja kasvattiäipän sivuilta. Tässä ny kuitenkin yks malliks kun ne oli sammunu äipän syliin.

2 kommenttia:

  1. Voih, mikä pentukuva! <3 Teillä onkin rapsakka pakkanen, vaikka tuntuu se täälläkin oudokseltaan, mittari näyttää about -14 astetta. Sama homma, että äsken lenkillä sai tassujen väleistä puhdistella jääkökköjä yhtenään. Meillä ei koirat putsaa niitä yleensä itse, vaan mä ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana pentukuva - ai että ne on sulosia <3 <3 Mää ottasin noista ton Aimon <3 Meillä on pakkasta alle 10 astetta, ja lunta tuuman verran, ihan passelisti siis - pääsee hyvin viälä liikkumaan mettissä ja on meitin vaarikoirallekin hyvä juttu, etti oo sitä metrin kinosta - Balmer ei yhtään tykkää kävellä syvässä hangessa eikä liukkaalla. Tää talvi onkin ollut tosi jees meitin vaarille :) Nyt tuntuu kyllä hyvältä toi raikas ilma, lumen tuoma valo ja tänään paistoi oikein aurinkokin!!!

    VastaaPoista